Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte tiket

Kakav luđak! Svake godine ulaže milijune u istu okladu i u debelom je minusu

Veliki navijač bejzbolske momčadi Houston Astros Jim McIngvale svake godine kladi se da će njegovi postati prvaci.

Jim McIngvale (Foto: Afp)

Čak i oni koji samo povremeno uđu u sportsku kladionicu znaju kako se nikad ne treba kladiti na klub za koji navijaš jer pri sastavljanju tiketa treba biti lišen emocija, ali navijača Houston Astrosa Jima McIngvalea to ne dira previše.

Naprotiv, vlasnik salona namještaja iz Houstona već se nekoliko godina kladi da će njegovi Astrosi osvojiti MLB titulu. To ne bi bilo tako neobično da svake godine ne ulaže milijune. Ove godine, primjerice, uplatio je čak dva milijuna dolara na taj tip.

Izlaz mu je 10.600.000 dolara

Osvoje li Astrosi ove sezone naslov, "Mattress Macku" izlaz će biti 10.600.000 dolara, a taj ogromni dobitak taman će pokriti sve njegove dosadašnje gubitke na omiljenom klubu jer je izračunao da je u posljednjih nekoliko godina ukupno uložio oko osam milijuna dolara.

Njegovi nisu bili prvaci od 2017. godine, kad je odlučio započeti tu tradiciju, a kaže kako ga najviše boli poraz star tri godine kad je na porazu Astrosa od Nationalsa u finalu World Seriesa pao na listiću na kojem mu je dobitak bio čak 13 milijuna dolara!

Emocije su doista zaj**ane…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider