Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
PRihvatio nemoralnu ponudu

Naša zlatna olimpijka na društvenim mrežama potvrdila odlazak tvorca hrvatskog taekvondo čuda

HOO ostao bez jednog od najtrofejnijih trenera. Prihvatio je nemoralnu ponudu i odlazi u Njemačku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Toni Tomas odveo je hrvatski taekvondo na drugu razinu, međutim napušta Hrvatsku jer prihvatio ponudu Njemačkog tekvondo saveza da preuzme njihovu reprezentaciju.

Nedavno je procurilo kako mu Nijemci nude suho zlato, konkretno 10.000 eura mjesečno, što je pet puta više od onog što bi dobio od HOO-a kao vrhunski trener.

Osnivač taekvondo kluba Marjan, u kojem trenriaju dvoje naših medaljaša s OI-ja u Tokiju, zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet, dugo je razmišljao i na koncu odlučio ipak prihvatiti njihovu ponudu te napustiti Lijepu našu.

To je na svom profilu otkrila naša zlatna olimpijka Matea Jelić, koja se oprostila od njega objavom na društvenim mrežama.

"Hvala ti na svemu", objavila je Jelić uz video.

Unazad nekoliko godina dobio je pet ponuda, no ova je bila najjača, dobio je ogroman novac i fantastične uvjete za rad, neusporedivo s onim što je imao u Hrvatskoj i odlučio ju je prihvatiti.

Tomas je kao trener donio 29 medalja na Europskim prvenstvima, 11 medalja na svjetskim prvenstvima, te 3 olimpijske medalje. Ne čudi njegova velika vrijednost u svjetskim okvirima i mnogi su ga rado htjeli na čelu svog programa, ali Nijemci su ga uspjeli odvući nemoralnom ponudom. Ipak, šteta što HOO nije reagirao spretnije…

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider