Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SPASILE GA SREĆA I FIZIČKA SPREMA

VIDEO NFL zvijezda i Miočićev prijatelj doživio tešku prometnu nesreću, Porsche u potpunosti uništen

NFL zvijezda i djevojka koja je bila s njim u autu, preživjeli su tešku prometnu nesreću u kojoj je Porsche potpuno uništen.

Stipe Miočić, Myles Garrett i Jeff Hughes.jpg (Foto: Twitter (Stipe Miočić))

NFL zvijezda i igrač Cleveland Brownsa, Myles Garrett, prošao je samo s lakšim ozljedama nakon prometne nesreće koja bi za mnoge bila kobna, a jednako tako prošla je i njegova neimenovana suputnica.

Riječ je o nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, kad je 27-godišnji Garrett pod velikom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom te izletio s ceste.

Nevjerojatna sreća i okolnosti

Prvi faktor zašto je sve prošlo bez ozbiljnih posljedica je činjenica da je izletio na jednom od rijetkih dijelova te ceste gdje drveće nije odmah uz cestu, a drugi faktor je što su djevojka i on bili vezani. Ipak, Amerikanci spominju da je kod njega ključno i to što je u fenomenalnoj fizičkoj spremi.

U medije je tako izašla snimka s kamere policajca, koja prikazuje Garretta i djevojku tijekom pružanja pomoći, a vidimo da je Myles odmah ustao te, iako u šoku, pokušao pokazati da mu je dobro.

On je prošao s ozljedama ramena i bicepsa te će se uskoro vratiti treningu. Navedeno je i kako nije bio pod utjecajem nikakvih sredstava. 

Za spomenutu fizičku spremu velikim je dijelom zaslužan i njegov veliki prijatelj Stipe Miočić.

Garrett naime često trenira zajedno s njim u Strong Style MMA dvorani, a poznato je kako se druže i izvan nje. Stipe je više puta ponovio kako Garrett posjeduje sve predispozicije za biti elitni MMA borac, da se odlučio tome posvetiti umjesto američkog nogometa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider