Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo mali majstore

''Moj uzor je Zlatko Horvat'': Sastav školarca s Murtera hit na Facebooku

Zlatku Horvatu je sigurno bilo najteže nakon poraza do Norveške u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Kasno sinoć, koji sat nakon što je Hrvatska na neviđeno dramatičan način ostala bez finala nakon poraza od Norveške, neslužbeni Facebook profil posvećen Domagoju Duvnjaku dobio je u inbox fotografiju školskog sastava jednog mladog Murterina.

Fotografiju je putem Facebooka podijelila ponosna majka dječaka s Murtera, a na spomenutoj popularnoj Facebook stranici Duvnjaka ''lajkalo'' ju je preko četiri tisuće ljudi.

''Moj uzor je Zlatko Horvat. On se meni sviđa zato što je dobar, pošten i ne voli sam zabijati golove. Jako dobro puca zakrivljene lopte. Ako dobije dvije minute on se neće tužiti, nego bez problema ide na klupu. Jako voli zabijati golove iz sedmeraca'', napisao je dječak koji je za školski sastav trebao napisati tko mu je uzor.

Njegova majka danas je bila ponosna.

''Mene je Gašparov sastav oduševio jer mi je kao roditelju divno znati da su vrijednosti koje mu ističem kao najbitnije i njemu samome najvažnije'', kazala je Maja Klarin Požgaj čije riječi prenosi Šibenski portal.

''Imali smo sedmerac za pobjedu i nažalost sam promašio" rekao je jučer neutješni Zlatko Horvat nakon šestog uzastopnog poraza Kauboja u polufinalu velikog natjecanja.

Sigurni smo kako će ovaj sastavak stići i do Zlaje kojem je sinoć bilo najteže, kojeg su mnogi napali nakon poraza, ali i koji je dobio na tisuće poruka podrške iz cijele Hrvatske. Ovakve stvari liječe srce...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider