Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Cubsi love Indianse

World Series: Cleveland na pola puta do naslova

Cleveland Indiansi poveli su sa 2-1 protiv Chicago Cubsa u finalu doigravanja MLB lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cleveland Indiansi poveli su sa 2-1 protiv Chicago Cubsa u finalu doigravanja američke profesionalne baseball lige (MLB) svladavši ih na njihovom terenu sa 1-0 u trećoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa".

Jedini bod na utakmici Indiansi su iskonstruirali u sedmoj izmjeni. Prvo je Roberto Perez udarcem stigao do prve baze, a umjesto njega je u igru ušao brži trkač Michael Martinez koji je uspio dotrčati do treće baze prije no što je u igru ušao rezervni udarač Coco Crisp. On je svojim udarcem omogućio Martinezu postizanje poena.

Bio je to četvrti "inning" u kojemu su gosti iz Clevelanda stigli do treće baze, ali u drugom, četvrtom i petom nisu uspjeli osvojiti i bod, već su se Cubsi uspijevali izvući bez štete.

Nakon postignutog boda utakmicu su u svoje ruke preuzeli odlični zamjenski bacači Indiansa koji nisu domaćoj momčadi dopustili preokret iako su Cubsi u sedmoj i devetoj izmjeni uspjeli dovesti igrača do treće baze.

Četvrta i peta utakmica igrat će se opet u Chicagu u noći sa subote na nedjelju, odnosno s nedjelje na ponedjeljak.

Prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede. Cleveland je posljednji put prvak bio 1948. godine, a Chicago naslov čeka od 1908.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider