Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ima neka tajna veza

Slavna Amerikanka pozitivna prije osam dana sinoć objavila: ''Vidimo se sutra Zagrebe''

Mikaela Shiffrin ipak će nastupiti na Snježnoj kraljici na Sljemenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američka skijašica Mikaela Shiffrin danas će se na Sljemenu vratiti natjecanju u Svjetskom kupu, osam dana nakon pozitivnog testa na koronavirus, zbog čega je propustila dvije utrke u Austriji.

Shiffrin je jučer poslijepodne bila negativna na koronavirus, nakon čega se njezino ime našlo na službenoj startnoj listi slaloma na zagrebačkom Sljemenu koju je objavila Međunarodna skijaška federacija.

''Vidimo se sutra, Zagrebe'', napisala je Shiffrin na svojem profilu na Instagramu, podsjećajući da je na Sljemenu slavila čak četiri puta.

Shiffrin je prošlog tjedna propustila veleslalom i slalom u Austriji, ali je ostala na vrhu ukupnog poretka Svjetskog kupa s 93 boda prednosti pred Talijankom Sofijom Goggiom.

Broj skijaša zaraženih koronavirusom posljednjih je tjedana sve veći, a danas su švicarski i austrijski timovi prijavili tri odnosno dva nova slučaja. Također su zaraženi još jedan Amerikanac, Norvežanin i Talijan.

Ženska slalomska utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu počinje u 12.30, kad je na rasporedu prva vožnja, dok je druga vožnja predviđena za 16.05.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider