Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ubacila i neymara

Hrvatica objavila video s Modrićem, Messijem i Ronaldom, postala je ogroman hit

Magdalena je hrvatska odbojkašica koja trenutačno živi svoj američki san.

Magdalena Jurič (Foto: Magdalena Jurič/Instagram)

Hrvatska odbojkašica Magdalena Jurič trenutačno igra u Americi za sveučilišnu ekipu CSUN, a jednom objavom na Instagramu potaknula je i one koji ne prate odbojku da čuju za nju.

Njezini roditelji rodom su iz BiH, a ona je spletom okolnosti rođena u Zadru prije 22 godine. Na Instagramu je prati više od 100 tisuća ljudi, a odlučila je napraviti zanimljiv video.

Magdalenu krasi visina od 193 cm, a jednom prigodom je obukla štikle i mjerila je čak 203 cm. Prije nekoliko dana objavila je video usporedbe svoje visine u štiklama i visine Modrića, Messija, Ronalda i Neymara.

Video je u samo četiri dana skupio gotovo dva milijuna pregleda.

U mladosti se bavila plivanjem, gimnastikom, košarkom, tenisom, a najviše se zaljubila u odbojku i tako ostala u tom sportu.

Osim toga bavi se i manekenstvom i modelingom.

''Dok sam igrala za reprezentaciju, jedan trener mi je ponudio da igram za njegov klub u SAD-u, rekao mi je da bi mi pomogao oko upisa u srednju školu. To je zvučalo primamljivo, pristala sam, iako sam roditelje morala nagovarati da me puste gotovo šest mjeseci, jedva su me pustili. U Americi sam završila srednju školu, upisala strojarstvo, koje sam studirala dvije i pol godine, također mi je i majka diplomirana inženjerka strojarstva, onda sam se prebacila na komunikacije. Razlog je gusti ritam utakmica i treninzi, strojarstvo je dosta zahtjevno. Evo, za godinu dana završit ću napokon studij komunikacija, tko zna, možda jednom budem radila i u medijima, ha-ha'', rekla je mlada Hrvatica za Antenu Zadar.

''Sto posto mi je plaćena školarina, sve mi je besplatno, od samog školovanja, knjiga, stana, hrane, još mi daju i džeparac.''

''Imaš li u planu nakon studija vratiti se natrag u Hrvatsku?

Ne znam, neodlučna sam, sad me trenutačno nekako vuče da pokušam napraviti profesionalnu odbojkašku karijeru u Europi u nekom jakom klubu. Ali to vam se kod mene svaki dan mijenja, nekad bih ostala, a nekad otišla u Europu, vidjet ćemo'', dodala je Magdalena.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider