Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
I sve to u velikom finalu

Nevjerojatnih 60 sekundi: Smiješan promašaj, težak faul i ozljeda hrvatskog reprezentativca

Što se sve izdogađalo u ovih 60 sekundi, to je nemoguće opisati u nekoliko riječi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometna sezona u brzom ritmu približava se svome kraju, u mnogim državama u tijeku su same završnice, kako prvenstava tako i kupova.

Iznimka nije ni Sjeverna Makedonija gdje su se u finalu Kupa sastali Vardar i Eurofarm Pelister s brojnim Hrvatima na obje strane.

Za Vardar igraju Ivan Čupić, Lovro Jotić, Ante Gadža i Josip Vekić, dok je trener Eurofarm Pelistera bivši hrvatski izbornik Željko Babić, a boje kluba na parketu brane Tomislav Kušan, Stipe Mandalinić i Mateo Maraš.

Na koncu je do pobjede i trofeja došao Vardar, rezultat bio je 26:24, ali malo tko je poslije utakmice pričao o konačnom ishodu. Svima je u glavi bilo 60-ak sekundi na prijelazu iz 50. u 51. minutu, kada se dogodilo toliko negativnih stvari da bi bilo dovoljno za cijeli jedan susret.

Prvo je igrač Eurofarm Pelistera Martin Velkovski neshvatljivo promašio prazan gol u jednoj kontri, da bi na drugoj strani, kad je Vardar opet bio u napadu, Mirko Radović otresao o pod Christiana Dissingera i dobio izravni crveni karton. Kad se akcija nastavila, ozlijedio se u jednom duelu i Mateo Maraš, 21-godišnji hrvatski reprezentativac kojeg je nedavno izbornik Hrvoje Horvat pozvao za utakmice EHF Euro cupa protiv Slovačke i Mađarske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider