Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
TO JE TO!

VIDEO Ludi potez Domagoja Duvnjaka: Digao je riječku publiku na noge

Sjajan potez Domagoja Duvnjaka za ludnicu na tribinama.

Domagoj Duvnjak (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u posljednjem je kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. svladala izabranu vrstu Belgije sa 34:29 (16:16) u riječkoj dvorani Zamet i završila na drugom mjestu u skupini 5 sa devet bodova.

Prvo mjesto je osvojila Nizozemska koja je u zadnjem kolu svladala Grčku sa 32:26. Nizozemci su također završili sa devet bodova, ali su zbog boljeg omjera u međusobnim dvobojima s Hrvatskom završili kao prvi, što će im donijeti mjesto u prvom "šeširu" na ždrijebu skupina, dok će Hrvatska biti u drugom.

Sve za Hrvatsku

Dinamo slavi naslov VIDEO Pogledajte ludnicu na autocesti: Navijači Dinama proslavili s igračima divider

Hrvatska je u Rijeci igrala u najjačem sastavu, Luka Cindrić je bio strijelac utakmice s devet golova, a puno je pomogao i sjajni Domagoj Duvnjak.

Duvnjak ima 34 godine i još ne misli odustati od reprezentacije. Koliko voli Hrvatsku puno puta je već dokazao, a skoro nije igrao prije par dana protiv Grčke.

Zbog štrajkova u Njemačkoj jedva se probio avionom do Grčke, no na vrijeme je stigao i sada sanja naslov prvaka Europe s Hrvatskom na skoro pa domaćem terenu u Njemačkoj.

Duvnjak je oduševio sve navijače potezom na utakmici protiv Belgije, u jednoj akciji se bacio za loptom, uspio je spasiti napad i asistirao Cindriću za gol.

Duvnjakov potez pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider