Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pogledajte snimku

Amerikanka se borila za Olimpijske igre s jasno vidljivim trbuhom: Prestala trčati nakon 100 metara

Nevjerojatna priča stiže iz SAD-a, gdje je američka petobojka pokazala što žene mogu i u blaženom stanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lindsay Flach američka je atletičarka koja se natječe u petoboju u američkim kvalifikacijama za ulazak u reprezentaciju koja će nastupiti na skorašnjim Olimpijskim igrama. Na naslovnice nije dospjela zbog uspješnog plasmana, već zbog toga što se pokušala izboriti iako je drugom stanju.

''Ova izgleda malo drukčije. Više nije tajna'', našalila se na Instagramu Flach sa svojim izgledom.

Gledatelji su bili iznenađeni kad su vidjeli da nastupa s jasno vidljivim povećim trbuhom. Ta je 31-godišnjakinja doputovala u saveznu državu Oregon na kvalifikacije u četvrtom mjesecu trudnoće.

''Htjela sam dokazati što sve žene mogu iako sam znala da ne mogu biti na razini na kojoj sam bila'', rekla je atletičarka.

Na utrci na 800 metara ipak je posustala. Nakon 100 metara zaustavila se jer je bila velika vrućina. Inače, sjeveroistok SAD-a te cijelu zapadnu obalu Sjeverne Amerike, uključujući Aljasku, pogodio je neviđeni toplinski val.

''Imala sam na početku tešku trudnoću s oko 12 tjedana konstantnog povraćanja. Prije tri tjedna uopće ne bih mogla nastupiti ovdje.''

Dodajmo i da je Lindsay za nastupe dobila dozvolu liječnika te je pazila da ne ugrozi bebu. Priključila se tako listi sportašica koje su se natjecale trudne, a najpoznatiji je primjer osvajanje Wimbledona Serene Williams 2017. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider