Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ima 41 godinu

Legendarni Lazarov ne odustaje od rukometa: Objavio koliko će još igrati

Slavni Makedonac u Zagrebu je igrao tri sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni makedonski rukometaš Kiril Lazarov ne odustaje od rukometa ni s 41 godinom. Lazarov je potvrdio vijest koja će obradovati ljubitelje rukometa.

Bivši igrač Zagreba odlučio je igrati rukomet još iduću sezonu iako se predviđalo da bi ovog ljeta treba završiti bogatu karijeru.

gol expired Athletic nokautirao Sevillu u 90. minuti i izbacio je iz utrke za prvaka Španjolske divider

Lazarov je jedan od najboljih rukometaša svih vremena, a navijači će ga gledati na još jednom Euru u siječnju, gdje će voditi Makedoniju kao izbornik i imati ulogu igrača.

gol expired Sporting srušio Barcelonu u Zadru i osvojio drugi naslov prvaka Europe divider

Slavni Makedonac u Zagrebu je igrao tri sezone, a nastupao je za niz klubova poput Barcelone i Veszprema. Veliku karijeru završit će u francuskom Nantesu.

"Stvar je gotova. Iako klub još nije izašao sa službenim priopćenjem, ja ću odigrati još jednu sezonu u Nantesu, vjerojatno s nešto manjom minutažom na terenu. Takav je bio plan i za ovu sezonu, ali čini se da u ovo vrijeme nema smisla raditi planove", rekao je Lazarov i dodao:

"Trebalo je biti drugačije, međutim, situacija s koronavirusom je poremetila plan. Da se oprostim pred praznim tribinama, bilo bi jako loše. Nisam samo ja inzistirao na tome da se produži suradnja, istu želju ima i klub jer imam dobru sezonu iza sebe."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider