Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
imale potrebnu prednost, pa stale

Rukometašice Podravka Vegete slavile, ali ipak ostale bez polufinala

Rukometašice Podravke slavile su protiv danskog Herninga, ali ipak nisu izborile polufinale Kupa EHF-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Podravke Vegete nisu se uspjele plasirati u polufinale Kupa EHF, one su uzvratnom četvrtfinalnom susretu u Koprivnici svladale danski Herning-Ikast sa 24-18 (12-6) što nije bilo dovoljno da se nadoknadi osam pogodaka zaostatka (26-34) iz prve utakmice.

Koprivničanke su prvenstveno sjajnoj igri u obrani u prvom poluvremenu uspjele ostvariti šest pogodaka prednosti (12-6), a u sedmoj minuti nastavka imale i potrebnih devet pogodaka viška (16-7). Nažalost, uslijedio je veliki pad u igri hrvatskog sastava pa su Dankinje većinom iz protunapada serijom 8-1 smanjile na 17-15.

Ipak, Podravka je uspjela još jednom zaprijetiti, dvije minute prije kraja povela je sa 24-18 i imala igračicu više. Minutu i pol prije isteka vremena Podravka je i osvojila loptu u obrani, no tada je Milošević odlučila sa svoje polovice gađati prazna vrata Ikasta i promašila.

Natalija Čigrinova sa sedam i Dejana Milosavljević sa šest golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok je Emma Friis postigla pet pogodaka za Herning-Ikast.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider