Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Teško da može gore

Kreće rukometna Liga prvaka: Zagrebaši žele isprati gorak okus iz prošle sezone, odmah na startu težak ispit

Prošle sezone rukometaši Zagreba izgubili su svih 14 utakmica u skupini Lige prvaka.

Nova sezona Lige prvaka je i pred rukometašima PPD Zagreba. Hrvatski prvak u srijedu, u zagrebačkoj Areni, dočekuje viceprvaka Europe, danski Aalborg.

Momčad Ivice Obrvana dobro je otvorila sezonu te na Final Fouru SEHA lige izgubila tek u finalu, nakon izvođenja sedmeraca, od velikog favorita, mađarskog Veszprema.

U Zagreb stiže Aalborg koji ima veliku ulogu favorita, ali u redovima hrvatskog prvaka vjeruju u pozitivan start Lige prvaka, natjecanja u kojem su prošle sezone izgubili svih 14 utakmica u skupini.

"Prva je utakmica protiv prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka koji je izuzetno jaka momčad, što govori i sam rezultat, a i dodatno su se pojačali. Naravno da vidimo svoju šansu, bez obzira na njihovu ulogu favorita, tako ćemo se i postaviti u toj utakmici", rekao je Obrvan.

"Vrlo brza ekipa, jako dobro trče i mislim da im je to glavni adut. Ako to spriječimo, ako budemo dobro igrali obranu, onda imamo dobru šansu da ih pobijedimo u Zagrebu", rekao je David Mandić uoči sutrašnje utakmice. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider