Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Aalborg rutinski

Kolding ponovno bolji od Kielca, Metalurg uzvratio Vardaru

U sklopu 6. kola rukometne Lige prvaka danski je Kolding ponovno iznenadio poljskog prvaka Vive Targi Kielce, dok je Metalurg uzvratio Vardaru za poraz u prošlome kolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je slavio pred svojim navijačima, Kolding je do pete pobjede u skupini B došao i u Poljskoj slavivši s 26:25. Bo Spellerberg je predvodio goste sa sedam pogodaka, dok je Lasse Anderson pridodao šest. Hrvatsku koloniju u Kielcu predvodio je Ivan Čupić s tri pogotka, Denis Buntić je zabio dva, a Igor Musa i Manuel Štrlek po jedan. Vratar Venio Losert je također bio u sastavu poljskog prvaka.

Drugom uzastopnom pobjedom protiv Kielca Kolding je preuzeo drugo mjesto u skupini, te sada s njemačkim Kielom na vrhu ljestvice ima 10 bodova. Kielce je treći s osam bodova, dok je drugi poljski klub Wisla Plock četvrti sa šest bodova.

U skupini C Metalurg je odigrao poluvrijeme za pamćenje, te je -2 (12:10) s poluvremena pretvorio u +8 (26:18) na kraju gostovanju kod Vardara. Naumče Mojsovski i Renato Vugrinec predvodili su Metalurg sa po osam pogodaka, dok je kod domaćina jedini raspoloženi bio Timur Đibirov s pet. Igor Karačić zabio je dva pogotka u redovima domaćeg sastava, dok je Nikola Kedžo ostao bez gola kod gostiju.

Metalurg je pobjedom vratio drugo mjesto ljestvice skupine C, u kojoj Barcelona uvjerljivo vodi s 11 bodova na svom kontu.

Rukometna Liga prvaka, 6. kolo:

Skupina B

Vive Targi Kielce – Kolding 25:26

Redoslijed: 1. Kiel 10, 2. Kolding 10, 3. Vive Targi Kielce 8, 4. Wisla Plock 6, 5. Porto 2, 6. Dunqerque 0

Skupina C

Vardar – Metalurg 18:26

Redoslijed: 1. Barcelona 11, 2. Metalurg 8, 3. PSG 7, 4. Vardar 6, 5. Dinamo Minsk 4, 6. Wacker Thun 0

Skupina D

Aalborg – DROTT 37:23

Redoslijed: 1. HSV 10, 2. Flensburg 9, 3. Aalborg 8, 4. Gorenej Velenje 4, 5. La Rioja 4, 6. DROTT 1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider