Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šarapova se isto "zarazila"

Kobe Bryant luđački slavio naslov Eaglesa, Stallone čestitao u stilu Rockyja Balboe!

Brojni slavni sportaši i ličnosti pratili su i ovogodišnji Super Bowl, jedan od najboljih u povijesti ovog sporta.

Kobe Bryant u dresu Eaglesa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao što je to slučaj svake godine, Super Bowl je ponovno bio planetarno popularan sportski događaj zbog kojeg je pola planete Zemlje stalo. Philadelphia Eaglesi postali su po prvi put u povijesti NFL prvaci, nakon što su u Minneapolisu pobijedili branitelje naslova New Engladom Patriotse rezultatom 41:33.

Jedna od najboljih i najefikasnijih finalnih utakmica u povijesti Super Bowla privukla je mnogo ljudi, pa čak i onih koji inače ne prate američki nogomet, poput poznate tenisačice Marije Šarapove.

"Alexova odanost Eaglesima postala je zarazna, pa sam večeras i ja nekako postala navijačica Eaglesa", napisala je Šarapova i objavila video slavlja nakon trijumfa Philadelphije.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant rođen je u Philadelphiji i njemu je, ako je suditi po video koji je objavila njegova supruga Vanessa, ova pobjeda mnogo značila.

"Obožavam ovo! Čekao je ovaj trenutak oduvijek! Tako je sretan i znojan. Kao da je on igrao utakmicu", napisala je supruga i objavila video, na kojem Kobe drži svoju jednogodišnju kćerkicu i slavi pobjedu.

"O hvala ti Bože. Hvala ti Bože. Pobijedili smo! Osvojili smo je.... Super Bowl. To je to! To je to! Jeb... smo osvojili jeb... Super Bowl! Yess!! O moj Bože!".

Reagirao je i najbolji košarkaš današnjice LeBron James.

"Čestitam Eaglesima i cijelom gradu Philadelphiji na prvom u povijesti Super Bowlu. Znam kakav je osjećaj iz prve ruke", napisao je James, koji je prije dvije godine donio Clevelandu prvi naslov NBA prvaka.

Porukom se oglasio i Sylvester Stallone, veliki navijač Eaglesa, koji je u mnogim filmovima glumio boksača Rockyja Balbou iz Philadelphije.

"Yo, Eagles, Ya did it!", napisao je Stallone, aludirajući na svoju dobro poznatu rečenicu s kraja drugog dijela filma Rocky kada se obrača svojoj supruzi.

"Yo, Adrian, I did it".

 

YO, EAGLES YA DID IT !!!!!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider