Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO: Kljaić će 'razotkriti' Zorana Gopca!

Neno Kljaić najavio je otkrivanje 'istine o hrvatskom rukometu' i razotkrivanje Zorana Gopca!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je iz vlastitih izvora saznao kako i gdje je odlučeno o njegovoj smjeni, Neno Kljaić bio je vidljivo razočaran raspletom situacije. Klub ga je smijenio jer nema trenersku licencu, kako su nam objasnili Gobac i Kaleb nešto ranije. Kljaić tvrdi kako to nije pravi razlog njegove smjene.

>> Kaleb poručio: Kljaić neće dobiti ni lipe odštete!

>> Gobac: 'O Kljaiću ćemo raspravljati jer nema licencu, ostalo su gluposti'

''Ne znam što bih rekao, jednostavno katastrofa, sumrak sporta... Uvjete za licencu imam, a mogao sam i dalje biti trener i bez licence da su me htjeli. Mogao sam sjediti na klupi kao službeni predstavnik. To nije pravi razlog nego farsa i skretanje s prave', rekao je Kljaić aludiravši na njegovu kritiku igre hrvatske rukometne reprezentacije odnosno njenog izbornika Slavka Goluže, koji slovi kao jedan od kandidata za novog trenera RK CO Zagreba.

Koji je pravi razlog njegove smjene?

''Ovaj put neću šutjeti. U četvrtak idem do kraja. Otkrit ću pravu istinu o hrvatskom rukometu kojim drma samo jedan čovjek. On nema ni pravu funkciju nigdje, ne može ga se pozvati na odgovornost. Uvijek je tu negdje, a drma i trese s čim hoće. Neka da svoj novac i ima svoj klub, neka se tada igra velikog gazde'', žestoko je napao Zorana Gopca.

''Ni ovo mi nije pametno govoriti i moglo bi mi se nešto dogoditi. On je vrlo moćan čovjek'', završio je Kljaić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider