Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uh, kakvo prvenstvo

Veliki derbi na Uskrs završio poništenim golom u zadnjoj sekundi: Ludilo na vrhu najjače lige svijeta!

Kiel je zadržao prvo mjesto u rukometnoj Bundesligi nakon remija s Magdeburgom.

Domagoj Duvnjak (Foto: Afp)

U 26. kolu rukometne Bundeslige na Uskrs su snage odmjerili Kiel i Magdeburg, a fantastična utakmica završila je bez pobjednika. Bilo je 34:34.

Domaćini, čiji je kapetan naš Domagoj Duvnjak, mogu biti zadovoljniji ovom podjelom bodova. Osim što su zadržali prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, Duvnjak i suigrači prihvatit će ovaj remi jer su u većem dijelu utakmice bili u zaostatku. Gosti iz Magdeburga imali su na poluvremenu prednost od tri gola, a u nastavku su također stalno vodili. 

Posljednji napad na utakmici imao je Magdeburg i realizirali su ga sa zvukom sirene, ali gol je poništen. Naime, bili su pod prijetnjom sviranja pasivnog napada, imali su još samo četiri dodavanja prije nego im suci uzmu lopu, a Kay Smits je bio peti. Nizozemac je dobio loptu i zabio gol, ali suci su odmah dali do znanja da gol ne vrijedi, tako da u konačnici nije ni bilo važno jer li pogodak postignut prije ili poslije no što se oglasila sirena. 

Kiel sada ima 41 bod, isto koliko i Füchse Berlin i Magdeburg, s tim da treba reći kako je Magdeburg odigrao jednu utakmicu više. U borbi za naslov prvaka nalazi se još i četvrtoplasirani Flensburg (39 bodova), a daleko nije niti Rhein-Neckar Löwen (37).

Najjača rukometna liga svijeta u svom punom sjaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider