Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka čast, ali...

Čak su mu se i suci smijali: Ovo je ipak ''američki nogomet''!

Nevjerojatnu situaciju vidjeli su gledatelji u derbiju Pittsburgh Steelersa i Baltimore Ravensa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponovo je bilo zanimljivo ove nedjelje u NFL-u. Osim velike pobjede Oakland Raidersa na svom stadionu protiv aktualnih prvaka i divizijskih rivala Denver Broncosa (30:20), jedna od glavnih priča je Chris Boswell.

On nije bio sudionik tog derbija već jednog drugog. Baltimore Ravensi oduševili su svoje navijače pobjedom 21:14 protiv divizijskih rivala Pittsburgh Steelersa s kojima se bore za prvo mjesto u diviziji AFC North.

''Kicker'' gostiju Boswell se malo osramotio nakon što je u posljednjoj minuti pokušao izvesti tzv. ''onside kick''  nakon kojeg bi bilo moguće Steelersima eventualno doći do lopte i polaganja za izjednačenje koje nosi produžetak.

25-godišnjak očito poznaje i onaj drugi nogomet jer je njegov pokušaj bio ''rabona'', ali mu nažalost nije uspjela. Za većinu Amerikanaca to je nepoznat način udaranja lopte. Smijali su se čak i suci, a komentatori su pokušali sami sebi objasniti kakav je to udarac trebao biti.

No Boswell je isti udarac uspješno izveo dok je igrao na koledžu za Rice. Njegova momčad tada je čak i došla do lopte protiv Houstona. Nažalost po njega, ovo se dogodilo pred očima cijele Amerike...
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider