Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Pokazale pravo lice''

Brazilska odbojkašica otkrila kako nedavno priznanje nije najbolje sjelo nekim suigračicama

Brazilka Keyt Alves proglašena je za najljepšu odbojkašicu na svijetu i jako dobro zarađuje od OnlyFansa, ali pojedinim kolegicama iz kluba to se ne sviđa.

Galerija Keyt Alves i sestra Keyt Alves i sestra Keyt Alves +2 Keyt Alves

Atraktivna Keyt Alves lani je proglašena za najljepšu odbojkašicu na svijetu, a to joj je otvorilo put ka sekundarnim prihodima od kojih živi bolje nego od primarnih. Otkrila je nedavno kako od OnlyFansa zarađuje 50 puta više od odbojke.

Brazilska odbojkašica igra za Osasco Voleibol Clube de Sao Paulo, međutim od golišavih fotografija na spomenutoj internetskoj stranici zarađuje znatno više. Na Instagramu je također prati pet milijuna ljudi i od toga vjerojatno kapne više, nego od sporta, no zasad ne razmišlja o promijeni karijere.

Otkrila je kako njezina paralelna karijera nije baš dobro sjela kod kolegica iz kluba, ali kaže kako joj je najvažnije da je ona sretna te da ju ne zanima tuđe mišljenje.

''Moja ekipa me podržava iako nisu sve suigračice baš sretne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam tko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našoj ekipi. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o OnlyFansu.''

Kaže kako većina njezinih fanova na OnlyFansu ionako ne zna da je ona odbojkašica, međutim karijera na ovoj platformi povećala joj je popularnost i u odbojci.

"To je lijep posao, umjetnost. To su samo fotografije i ništa više. Radim kao model u slobodno vrijeme i to mi nije problem jer je zarada zaista odlična", priznaje.

Inače, pretplata na njen profil na OnlyFansu košta 15 eura, čisto da znate ako ste ljubitelj, fotografije, umjetnosti ili obojke, ima svakakvog sadržaja…

"Sviđalo se to nekom ili ne, tu ostvarujem najveću zaradu. Ja sam sportašica, model, infulencerica, poslovna žena i poduzetnica. Sport mi je na prvom mjestu, međutim sve više svoje pažnje posvećujem drugim poslovima jer mi dobro ide“, podvlači.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider