Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''uvijek mi se to sviđalo''

Profesionalna odbojkašica otkrila da zarađuje 50 puta više na internetu: Objasnila tajnu uspjeha

Brazilska odbojkašica Keyla Alves otkrila je da objavama na digitalnim platformama zarađuje oko 50 puta više nego odbojkom…

Keyla Alves (Foto: Instagram/Facebook)

Atraktivna Keyla Alves, brazilska profesionalna odbojkašica s najviše pratitelja na Instagramu, i to više od 2,3 milijuna, priznala je da znatno više zarađuje pozirajući na OnlyFansu (necenzurirana internetska stranica za odrasle) nego igrajući odbojku.

"Htjeli to ljudi prihvatiti ili ne, to je moj najveći prihod. I da, smatram se sportašicom, modelom, influensericom, poslovnom ženom i poduzetnicom", objašnjava odbojkašica kluba Osasco Voleibol Clube iz grada u blizini Sao Paula.

Brazilka je u razgovoru za O Globo otkrila:

"Na digitalnim platformama zarađujem oko 50 puta više nego na odbojci. Još više na OnlyFansu jer je mjesečna cijena (16 eura) fiksna."

Alves je potom upozorila:

"Fotografije koje objavljujem na svojoj stranici OnlyFans u potpunosti su namijenjene laganim i nadasve profesionalnim sesijama. Bez golotinje ili nečeg sličnog. Svatko tko to traži na mom profilu neće to pronaći."

Key Alves sebe smatra profesionalnom sportašicom. Objasnila je transformaciju iz sportašice u modela i influensericu.

"Neke stvari izvan terena za mene su počele rasti. Tada sam počela obraćati malo više pažnje na paralelnu karijeru. Smatram se sportašicom i to je ono što je zaslužno za rast moga imidža na internetu", kazao je i dodala:

"Još dok sam bila vrlo mlada, uvijek sam govorila roditeljima da ću biti poznata u cijelom svijetu. Nije to bilo samo lijepo lice, nije to bio samo moj odbojkaški talent. Vrlo sam karizmatična i u dobrim odnosima sa svojim navijačima. Dajem im svu svoju pozornost. I uvijek mi se to sviđalo, pojavljivati se, fotografirati, raditi s marketingom. Tako da mislim da u takvom pristupu leži i tajna uspjeha koji sam postigla", zaključila je Keyla Alves, čiji je samo jedan video na Instagramu skupio više od 80 milijuna pregleda.

Brazilka je prikazala kako se priprema za servis na jednoj utakmici. U fokus su stavljeni njezini fizički atributi, a budući da se napadno okretala, povremeno je izgledala kao da pozira. Bio je to svojevrsni foto-session na otvorenoj sceni koji je privukao desetke milijuna muških pogleda. Keyla Alves očito zna što radi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider