Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sipao pohvale

Karačić o hrvatskim navijačima iz BiH: "Tako svi trebamo živjeti"

Hrvatska je upisala prva dva boda na Euru 2024., a hrvatski navijači su priredili sjajnu atmosferu.

Igor Karačić (Foto: Marko Mrkonjic/Cropix)

Hrvatska je odigrala utakmicu za pamćenje protiv Španjolske (39:29) na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva i upisala važna dva boda u grotlu Mannheima.

Opet su hrvatski navijači priredili sjajnu atmosferu na tribinama, sve je pohvalio i Alex Dujshebaev koji je imao dojam kao da se igra u Zagrebu, a bez riječi je ostao i hrvatski rukometaš Igor Karačić.

Hrvatska slavi pobjedu protiv Španjolske Danci se poklonili hrvatskim rukometašima: "Ponizili su Španjolsku, a jedan podatak sve otkriva" divider

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Presretan sam, ponosan i ispunjen. Važno je da svaki igrač zna što radi, bilo tko da je ušao dao bi svoj maksimum", kazao je pa se dotaknuo velikog broja hrvatskih navijača iz BiH gradova:

"Svaka im čast, preponosan sam na to. Ne znam koliko sam zastava vidio iz Livna, Mostara. Prelijepo je vidjeti da su navijači iz BiH i Hrvatske družili. To je prelijepo i tako svi trebamo živjeti, veseliti se pobjedama naših susjeda", kazao je nakon utakmice. 

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Ne sjećam se ovakve utakmice u rukometu, Duvnjak je nešto šapnuo Perkovcu divider

Hrvatska će na EP-u...

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider