Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Srbi puno samopouzdanja

Kapetan Srbije euforično o utakmici s Hrvatskom: "Zašto ih ne bismo dobili? Znamo što je ključ za taj meč"

Srbija je u prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva pobijedila Ukrajinu. U drugom će igrati protiv Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Srbije otvorila je Europsko rukometno prvenstvo uvjerljivom pobjedom protiv Ukrajine u prvom kolu skupine C.

Srbi su u Szegedu lakoćom sredili Ukrajince i osvojili prva dva boda.

"Sveli smo tehničke greške na minimum. Napad je funkcionirao pratio je obranu i golmane. Sve u svemu, zadovoljni smo, ali moramo odmah zaboraviti ovu utakmicu, da izvučemo pouke što je bilo loše, a što dobro i da idemo dalje", izjavio je kapetan srpske reprezentacije Mijajlo Marsenić, prenosi B92.

Ovakvo odlično otvaranje Eura dovelo je do porasta optimizma u srpskim redovima, što je potvrdio i kapetan Marsenić u svojoj najavi utakmice protiv naše reprezentacije. Na pitanje srpskih novinara može li Srbija pobijediti Hrvatsku po prvi put nakon 2012., Marsenić je odgovorio:

"Zašto ne? Nismo došli ovdje igrati za treće mjesto, nego napasti prvo. Rekao bih da je u utakmici sa Hrvatskom sve moguće. Ali došli smo ovdje pobijediti i Ukrajinu, i Hrvatsku i Francusku. Ova ekipa ima tu kvalitetu."

"Hrvatska je ozbiljna reprezentacija sa puno dobrih igrača koji igraju u vrhunskim klubovima. Mislim da će ključ biti u dobroj obrani i podršci golmana. Ako u tome uspijmo, mislim da ćemo pobijediti. To nije utakmica koja je 'više od igre', već je utakmica kao i svaka druga. Dosta nas je već igralo sa njima mnogo puta. I van terena se dobro poznajemo, znamo kako igramo i svaki normalan čovjek shvaća da je ovo samo jedna utakmica na Europskom prvenstvu", zaključio je Marsenić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider