Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
metode zavođenja

Olimpijske (seks) igre u Parizu: Sportaši zabavu pronalaze preko aplikacija, šalju si eksplicitne fotografije i dogovaraju spojeve - značkama!?

Kako sportaši pronalaze partnere za seks na Olimpijskim igrama.

Olimpijske igre (Foto: Profimedia)

Brojni svjetski sportaši stigli su na Olimpijske igre u Pariz ispuniti svoju sportsku ambiciju, predstavljati svoju zemlju na najvećoj svjetskoj smotri sportaša ili se boriti za medalje, ali pojedini su došli po malo dobre zabave.

Uostalom, organizatori nisu uzalud podijelili 200 tisuća kondoma u olimpijskom selu. Vjerojatno će se mnogi od njih iskoristiti…

Seks u olimpijskom selu nije ništa novo, gotovo pa je tradicija na Igrama, ali u Parizu se uz standardne metode zavođenja onima željnima malo putene zabave otvaraju neki novi kanali.

Najpopularnije metode flertovanja na Igrama su aplikacije za pronalaženje partnera i – razmjena znački?!

Značke najbolja taktika

Značke? Da, značke! Brojne nacije već godinama svoje sportaše naoružaju značkama svojih saveza. Ideja je da ih mijenjaju na Igrama i od njih naprave uspomene, ali ne i u Parizu. U Parizu se značke koriste za probijanje leda.

"Najbolja taktika za skupljanje komada. Značkom možete dogovoriti sastanak s nekim tko vam se sviđa. Neki dan sam svjedočio kako funkcioniraju. Četiri rukometašice sjedile su ispred svojeg paviljona kad su naletjela tri muška olimpijca. Jedan je pitao imaš li koju značku kod sebe, vjerojatno želeći je dati jednoj od djevojaka, a drugi mu je odgovorio da "nažalost nema, ali da ih može pokupiti u njihovoj kući", objasnio je novinar Bilda kako funkcioniraju.

Profil kanadske olimpijke Pamele Brind'Amour Profil kanadske olimpijke Pamele Brind'Amour (Foto: Screenshot)

Aplikacije za upoznavanje

Navodno se razmjenjuju i golišave fotografije po selu, a nekoliko ih se dijelilo već nekoliko dana uoči ceremonije otvaranja. Dijele se uglavnom preko aplikacija za upoznavanje, Tindera, Hingea, Bumblea i Raye.

Preko njih je najlakše naći sportaše željne zabave, u postavkama aplikacije jednostavno namjestite lokaciju Saint-Denis i u radijusu od jednog kilometra pojavi se gomila sportaša.

Uskraćeni se osjećaju pripadnici LGBT zajednice jer je aplikacija Grinder, kojom se oni inače služe, blokirala geolokaciju Saint-Denis.

Profil tenisačice Erin Routliffe Profil tenisačice Erin Routliffe (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook