Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Jesi li ikada poželio biti magnet za žene?

Kako postati magnet za žene? Poznati brend otkrio je tajnu!

Često se pitamo koja je tajna muškaraca koji s lakoćom privlače pozornost žena. No, kada bi se pred tobom našao gumb koji će te pretvoriti u glavnog zavodnika u gradu, bi li se usudio pritisnuti ga?

PR (Foto: PR)

Upravo tu priliku dobili su Zagrepčani protekle subote, 1.travnja, kada ih je na Cvjetnom trgu dočekao display s pitanjem „Želiš znati kako privući svaku ženu?”, ispred kojeg je bio postavljen crveni gumb.

PR PR (Foto: PR)

 Deset najodvažnijih muškaraca pritisnula su gumb i pokušala razotkriti dugo čuvanu tajnu velikih zavodnika. No, umjesto žena njihovih snova, prišao im je youtuber Borna Rastović Rasta te ih upoznao sa skrivenim moćima Axe dezodoransa.

PR PR (Foto: PR)

Tada je uslijedio najvažniji test – test strpljenja. “Koliko je potrebno da ovo počne djelovati?”, “Gdje su žene?”, “Što se događa?”, “Ovo ne radi!” samo su neke od misli koje su prolazile glavama naših zavodnika. Kada se učinilo da im strpljenje nije najjača strana i kada su počeli odlaziti, snovi su se počeli pretvarati u stvarnost. Pogledi i komplimenti žena dolazili su sa svih strana.

Što se dalje dogodilo, pogledaj u videu! 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider