Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Brojna poznata imena

Odigrana revijalna utakmica u čast dvije zagrebačke legende, jednog nogometaša dočekale ovacije

Na Kutiji šibica odigrana je revijalna utakmica u čast Cice Kranjčara i Duška Popovskog.

Jubilarni malonogometni turnir Kutija šibica u svom 50. izdanju imala je posebnu revijalnu utakmicu "Dva kapetana", posvećenu dvojici sportskih velikana - Cici Kranjčaru i Dušku Popovskom.

Dvije zagrebačke legende okupile su u Domu sportova brojna poznata nogometna imena, a Niko Kranjčar zbog toga nije skrivao ponos.

"Mislim da organizatori i svi koji su pratili Kutiju šibica znaju koliko su Cico i Pop značili za ovaj turnira, ali i svim ljubiteljima malog i velikog nogometa u Zagrebu. Nisam sretan što danas nisu s nama, ali još jednom odajemo počast ljudima koji su obilježili zagrebački nogomet".

Kakva bi to revijalka za Cicu bila da na njoj ne nastupi njegov veliki prijatelj i bivši suigrač, legendarni Marko Mlinarić.

Uz Mlinarića i Niku Kranjčara, na terenu su se našla i brojna poznata imena iz svijeta nogometa. 

Filip Krovinović Krovinović za Dnevnik Nove TV o ljubavi prema Hajduku: "Rođen sam u Zagrebu, ali..." divider

Jednog igrača zagrebačka publika nikako nije zaboravila, a to je bivši igrač Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo Da Silva kojeg je u Domu sportova dočekao veliki pljesak.

"Drago mi je što sam opet došao ovdje, što ću zaigrati s bivšim suigračima, ali i igračima iz drugih generacija. Lijep je ambijent", rekao je Eduardo pa dodao kako se u Zagrebu osjeća kao doma.

"Svaki put kad dođem, osjećam se kao da sam došao doma. Uvijek mi je teško otići iz Zagreba, ipak su mi Zagreb i Hrvatska dali sve u životu".

Niko Kranjčar je jako sretan što je Cico još jednom uspio okupiti sjajnu nogometnu ekipu.

"Lijepo ih je sve opet vidjeti jer su dio mog života, mog odrastanja. Na kraju dana opet su Cico i Pop sve nas okupili u jednom lijepom okruženju u kojem smo svi odrasli".

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider