Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bio je nesporazum

Veliki preokret: U hrvatsku reprezentaciju se vraća jedan od ključnih igrača!

Josip Vrlić igrat će za Hrvatsku na Europskom prvenstvu kojemu je od 27. kolovoza do 10. rujna domaćin Split.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolo reprezentacija će ovo ljeto juriti medalju na Europskom prvenstvu u Splitu s trenutnim udarnim centarskim tandemom.

Pored kapetana Ante Krapića u sastavu će biti i Josip Vrlić, 36-godišnji Riječanin za kojeg je prije nekoliko dana objavljeno da se oprostio od reprezentacije.

Prilikom objave popisa za Euro izbornik Ivica Tucak naveo je da je po završetku nedavnog Svjetskog prvenstva u Budimpešti razgovarao s Vrlićem koji mu se zahvalio i rekao mu da više nije spreman doprinositi na najvišoj razini koja je potrebna reprezentaciji.

No, dan kasnije dogodio se preokret i Vrlić se vraća među Barakude.

"Zvao me Vrlić nakon objave popisa, rekao je da želi ostati dio priče, da se nismo razumjeli. Ja ću mu izaći u susret i on će preskočiti bazni dio priprema u Kranju, a priključit će nam se u Šibeniku uoči utakmice s Mađarskom. Nema problema s time što će on preskočiti pripreme jer postoje igrači kojima je potrebniji odmor nego da odrade pripreme. U svakom slučaju ovo je bolja vijest za nas nego ona prvotna", izjavio je izbornik Tucak za Sportske novosti.

Vrlić i Krapić će tako biti hrvatski centri na Europskom prvenstvu koje će se igrati u Spaladium Areni. Hrvatska je smještena u skupinu B gdje će joj suparnici biti Grčka, Francuska i Malta.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider