Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Svi smo mi heroji"

Crnogorci slave hrvatskog krvnika, skupio je čak 15 obrana: "Samo čitam poruke i smijem se"

Vratar Crne Gore Nebojša Simić prikupio je čak 15 obrana protiv Hrvatske na Euru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je težak poraz protiv Crne Gore (26-32) na otvaranju drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva, a prvo ime susreta bio je crnogorski vratar Nebojša Simić koji je prikupio čak 15 obrana.

"Ne želim sebe stavljati u prvi plan, već sam to rekao. Suigrači su mi namjestili obranu kao nikad do sada u životu. Branio sam zicere, ali sve je namješteno, dogovoreno, ispoštovano do posljednjeg detalja. Hvala im, svi smo miheroji", prenosi RTCG.

gol expired Čupić bez dlake na jeziku: "Ne treba tražiti alibi u koronavirusu, Crna Gora nas je dobila našim oružjem" divider

Simić još uvijek nije svjestan što su napravili na Europskom prvenstvu.

"Kao da sanjamo, ne želim se probuditi. Igramo jedan za drugog, slavimo golove, bodrimo jedan drugog. Imam osjećaj da bi oni dali sve za mene, kao što bi i ja za njih. Ne bojimo se nikoga, ulazimo u svaku utakmicu rasterećeno. Cijela Crna Gora je uz nas", kazao je je pa se osvrnuo na navijače.

gol expired Crnogorski mediji u ekstazi: "Ovo je povijesni podvig. Očitali su lekciju Hrvatima. Razbili smo ih" divider

"U autobusu čitam poruke i samo se smijem. Ispričavam se što ne mogu svima odgovoriti, ima ih preko deset tisuća. Oduševljen sam koliko je energije i ljubavi, ljudi mi pišu da me vole više od majke", zaključio je sjajni golman.

Kako komentirate poraz Hrvatske od Crne Gore?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider