Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretno!

Izbornik rukometašica se nada čudu na Euru: ''Sve je i dalje otvoreno''

Sutra igramo protiv neugodne Danske, a sve je najavio izbornik Šoštarić.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izgubila je protiv Slovenije na Euru i tako si do kraja zakomplicirala prolaz u polufinale. Hrvatskoj sada trebaju pobjede protiv Daske i Švedske, puno je tu još kombinacija pa Kraljice šoka ne treba otpisati.

Sutra igramo protiv neugodne Danske, a sve je najavio izbornik Nenad Šoštarić.

''Sve je otvoreno, Norveška ima četiri boda iz dvije utakmice, Švedska dva boda iz dvije utakmice, Slovenije s četiri iz tri utakmice. Mi i Danci po dva boda iz tri utakmice. Sve se tu još može zatvoriti, tu ima jako puno kombinacija. Osnovna stvar je ipak fokus na sebe i u jednom danu odmora da dođemo do onih pravih zaključaka. Da bi došli do rezultata, svi moramo biti na vrhunskom nivou'', rekao je Šoštarić pa dodao:

''Danska izgleda dobro, ali pokazali su da su ranjivi. Mađarska ih držala u šaci, imaju izuzetnu ekipu, sve igračice igraju u Ligi prvaka. Jaka im je vanjska linija. Sa njima moramo odigrati savršenu objavu, a oni imaju akcije koje dovode do savršenstva. "Uvijek se sjetim kada je Lokomotiva igrala s Hoorom u finalu Challenge Cupa, Zdravko Zovko je tada rekao ako možemo trčati s njima, onda možemo igrati. To se odnosi i na Švedsku i Dansku, Ako budemo mogli trčati s njima i biti dovoljno agresivni te ako ne uđemo u crnu rupu kao protiv Slovenije i Norveške, onda možemo'', kaže Šoštarić.

Što je još hrvatski izbornik rekao, pogledajte u priloženom videu.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider