Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"nitko nije vjerovao"

Izbornik Šoštarić suspregnuo emocije: "Ponosan sam do neba. Nema tu riječi. Samo suze mogu ići"

Izbornik ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić bio je jako ponosan na djevojke koje su ispisale povijest hrvatskog rukometa.

Malo tko je vjerovao kada su naše rukometašice otputovale u Dansku da ćemo vidjeti drugi krug natjecanja u "skupini smrti", a kamoli da ćemo izboriti polufinale Europskog prvenstva.

Vjerovao je izbornik, cijeli njegov stožer i djevojke koje su ostavile srce, dušu, tijelo i sve drugo na terenu u šest dosadašnjih utakmica. Pet pobjeda i poraz od velike Norveške za polufinale Eura.

Može li Hrvatska do finala Eura?

Ukupno glasova:

"Ponosan sam do neba. Ponosan sam na cure, stručni stožer i sve one koji su ovdje i koji su jedini vjerovali u nas i sve što radimo. Nema tu puno riječi, mogu tu samo suze ići", rekao je i suspregnuo suze izbornik i prisjeti se kako su krenuli.

"Mi smo od prvog dana treninga u Poreču. One su radile više nego odlično. Nijedan trening nisam morao poticati nikoga. One su toliko toga uložile u sve to", kazao je ponosni izborik Šoštarić nakon pobjede u plasmana u polufinale.

Suparnik u polufinalu bit će reprezentacija Francuske, koja je osvojila prvo mjesto u onoj drugoj skupini. Drugi polufinalni par čine Dankinje i Norvežanke.

gol expired Hrvatska junakinja davala izjave, a onda je nastala velika ludnica: "Ovdje nitko nije normalan" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider