Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sudar s portugalom

Izbornik Horvat uoči ključne utakmice: "Crna rupa jako brine, ali veseli jedna stvar"

Debi na klupi Hrvatske imao je Hrvoje Horvat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je kvalifikacijski turnir za plasman na olimpijske igre u Tokiju porazom od Francuske 26:30 (15:12).

Hrvatska je na startu turnira u Montpellieru pod vodstvom novog izbornika Hrvoja Horvata upisala poraz od starog rivala.

gol expired Hrvatska propustila veliku priliku, Francuzi stigli pet razlike i jednom su nogom na OI divider

Hrvatska je odigrala odličnih 45 minuta, no dojam je pokvarila u posljednjih 15 minuta kada je pala u igri. U prvom dijelu došli smo do četiri gola prednosti, u nastavku smo imali i +5 u nastavku, no domaćin je sve nadoknadio u posljednjoj četvrtini susreta okrenuvši rezultat.

Debi na klupi Hrvatske imao je Hrvoje Horvat, bivši Červarov pomoćnik. Horvat je malo zabrinut padom u igri u drugom dijelu, ali veseli ga činjenica da je Hrvatska igrala odlično u prvom dijelu.

Tko je bio igrač utakmice? Tko vam je bio najbolji na utakmici Hrvatske i Francuske? divider

''Vidjeli ste sve, rezultat sve govori sam za sebe. U prvom poluvremenu smo igrali dobru obranu i Francuzi su tu imali dosta poteškoća, u drugom dijelu su uveli drugu postavu i nismo uspjeli naći recept za njih'', rekao je Horvat za RTL pa nastavio:

''Trebamo dobro analizirati, ova crna rupa u drugom dijelu brine i sutra nas čeka Portugal i treba neke korekcije uvesti. Prvo poluvrijeme sigurno veseli, trebamo to prenijeti i protiv Portugala svih 60 minuta i upisati bodove koji bi nas usmjerili prema Tokiju'', zaključio je Horvat.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider