Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
veliki derbi

Izbornik Horvat uoči Francuske na tribinu poslao četvoricu: Priliku napokon dobio sjajni desni vanjski

Hrvatsku čeka strašan zadatak u borbi za Tokio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se pred teškim ispitom. Izabranici Hrvoja Horvata večeras igraju protiv Francuske koja je domaćin kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Tijek događanja s utakmice  Francuska - Hrvatska pratite na gol.hr-u.

Hrvatski rukometaši silno se žele plasirati u Tokio, a na tom im putu stoje Francuska, Portugal i Tunis, a večerašnjom pobjedom Hrvatska bi napravila veliki korak prema nastupu u Japanu.

gol expired Hrvatska propustila veliku priliku, Francuzi stigli pet razlike i jednom su nogom na OI divider

Novi izbornik Horvat morao je poslati zapisnik od 16 igrača koji će večeras imati pravo nastupa protiv najvećeg rivala Francuske, a na turnir je poveo 20 igrača.

Na tribinama je odlučio ostaviti Matu Šunjića, Iliju Brozovića, Halila Jaganjca i Luku Šebetića, a umjesto Šebetića konačno će dobiti priliku jedan od najboljih vanjskih igrača Bundeslige, riječ je o Šimi Iviću.

gol expired Bjelica opleo po kritičarima i referirao se na Dinamovu utakmicu u Londonu: "Protiv njegove ljubomore ne mogu ništa, to je njegov način divljenja meni" divider

Spomenuti 28-godišnji Splićanin igra za Erlangen, a ove sezone drži 12. mjesto strijelaca najjače lige svijeta, zabio je 96 golova u 20 nastupa.

Ivić je bio na brojnim popisima reprezentacije, a uvijek je u zadnji čas otpadao i napokon je dobio priliku koju itekako zaslužuje, a nadamo se da će i pokazati o kakvom se igraču radi.

Na desnom vanjskom društvo će mu raditi također sjajni Ivan Martinović koji drži 22. mjesto na listi strijelaca u Bundesligi, zabio je 81 gol u 20 nastupa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider