Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dobre prijateljice

Atraktivna Srpkinja objasnila zašto voli našu Sandru i Saru

Ivana Španović, srpska atletičarka, jako je dobra prijateljica sa Sandrom Perković i Sarom Kolak, koje su na Igrama u Riju osvojile zlatne medalje.

Ivana Španović aktualna je europska prvakinja u skoku u dalj. Na Olimpijskim igrama u Riju osvojila je broncu, baš kao i na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu. Bila je jedna od najvećih zvijezda atletskog mitinga u Zagrebu, popularnog Hanžeka, gdje se družila sa zlatnim olimpijskim pobjednicama.

Jasno, kad su u pitanju odnosni na relacija Hrvatska – Srbija, uvijek je zanimljivo čuti što sportaši misle jedni o drugima.

''Ne znam zašto ne bismo bile dobre prijateljice. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja, nema baš nikakve veze. Uostalom, naši su se treneri isto tako lijepo družili u bivšoj Jugoslaviji i ne vidim zašto bi bio problem to što smo mi druženje nastavile. Jako sam dobra prijateljica i s Blankom Vlašić. Gledajte, svi se mi družimo na velikim atletskim natjecanjima, na mitinzima Dijamante lige, gdje ima čak više prostora i vremena pa se popije i pokoja kava'', rekla je Ivana Španović, kojoj je Sandra Perković jedan od sportskih uzora.

''Tko od atletičarki ne bi htio imati takve uspjehe kao Sandra? Želim biti tako dobra kao ona. A da bih bila tako dobra, moram za početak osvojiti svjetski i olimpijski naslov. Prošle godine u Pekingu bila sam blizu svjetskog, a ove godine u Riju olimpijskog naslova. Nisam imala sreće – istaknula je najbolja srpska atletičarka.''

U Riju je bila jedna od najvećih navijačica Sandre i Sare.

''Znam da su i one navijale za mene'', poručila je atraktivna Ivana.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider