Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
hrvati heroji makedonije

Čupić otkrio plan za pogodak kojim je Vardar ispisao povijest!

Luka Cindrić i Ivan Čupić pomogli su makedonskom Vardaru da ispiše prelijepu rukometnu bajku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Makedonski Vardar je nakon Barcelone šokirao i najskuplju rukometnu momčad svijeta, te s 24:23 slavio u finalu Lige prvaka. Ivan Čupić, Luka Cindrić i Igor Karačić prvaci su Europe nakon što su u dvije dramatične utakmice izlazili kao pobjednici golovima u posljednjim sekundama dvoboja. U subotu je Cindrić poslao Vardar u finale, a sada je Čupić zabio za povijesni, prvi trofej makedonske momčadi u najelitnijem klupskom rukometnom natjecanju.

"Prekrasan osjećaj. Ova titula se nije osvojila u ova dva dana već se osvaja posljednjih 10 mjeseci. Naporan rad! Cijela je momčad zaslužna za ovaj rezultat i treneri koji rade s nama. Osvojiti četiri titule u 10 mjeseci nije slučajno i pokazuje da ima nešto posebno u nama. Možda nismo igrali lijepo, teško je igrati lijepo protiv PSG-a, ali smo pokazali da smo prava momčad i da nije bitno tko igra i tko sjedi na klupi", rekao je strijelac pobjedničkog gola, kojeg je i prokomentirao.

"Imali smo dogovor na time-outu da se napravi višak za mene na krilu. No oni su izašli duboko na nas, nismo mogli odraditi tu akciju, ali sam rekao Dušebajevu da mi doda loptu ukoliko ga udvoje. Nisam previše razmišljao. Vidio sam rupu, šutnuo i hvala Bogu lopta je ušla. Nekako sam bio siguran da će lopta ući tko god da ju šutne. Tako je bilo i dan ranije", zaključio je Ivan Čupić.

Luka Cindrić upisao je tri pogotka u finalu rukometne Lige prvaka, no nije pronalazio riječi kojima bi opisao emocije koje su strujale kroz njega.

"Ne znam što reći. Emocije su prevelike. Presretan sam. Svaka čast dečkima. Za ovo radimo od početka sezone. Pripremili smo se za tešku utakmicu, pobijedili smo i presretan sam. Da sam sanjao ovo vjerojatno se ne bi dogodilo. Iako PSG ima velika imena u svojoj momčadi, mi imamo timski karakter i upravo je on danas pobijedio".

Podsjetimo da je ranije Vardar osvojio i SEHA ligu u kojoj je slavio u finalu protiv Veszprema, osvajača trećeg mjesta na Final Fouru u Kolnu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider