Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki preokret Francuske

Island "erumpirao" od gorčine: "Danska, hvala vam ni na čemu. Njima se ne može vjerovati"

Islanđani su bili razočarani nakon poraza Danske od Francuske na Euru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su na poluvremenu gubili s pet golova razlike, Francuzi su na kraju uspjeli slaviti protiv Danske (30:29) i tako osigurati prolaz u polufinale Europskog rukometnog prvenstva. Iz polufinala su izbacili Island, koji je "erumpirao" od tuge, ali i gorčine prema Dancima.

Njihov najtiražniji dnevni list Frettabladid napisao je da je ovo tužan rezultat za njihove rukometaše, a potom su dodali da je danska rukometna reprezentacija izgubila već dobivenu utakmicu.

Internetski portal Visir nakon utakmice je "zahvalio" Dancima: "Hvala vam ni na čemu".

Autor istog članka dotaknuo se njihove velike prednosti na poluvremenu, a onda dodao: "Dancima se ionako ništa ne može vjerovati, autor bi to trebao znati jer živi u Kopenhagenu."

gol expired Jović zagrmio prema HRS-u i bocnuo Červara: "Kakvo pomlađivanje? Za Hrvatsku moraju igrati najbolji, a ne ovi tu" divider

Također, brojni Islanđani izrazili su nezadovoljstvo na Twitteru. Tako je islandski vratar Bjorgin Pall Gustavsson, koji je osvojio nekoliko medalja s rukometnom reprezentacijom, napisao:

"A baš sam pomislio da ova izolacija ne može biti gora..."

Iako je razbio Crnu Goru s deset golova razlike (34:24), Island će se na kraju boriti s Norveškom za osvajanje petog mjesta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider