Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
u termama sv. martin

Iron Heart Festival - dokaži da si najspremniji

Put koji počinje s 20-ak natjecatelja, dva osnivača i nekoliko volontera i vodi do sedmočlane ekipe u organizaciji te do festivala koji u ovom trenutku ima najveća imena hrvatske fitness scene u ulozi ambasadora i nagradni fond koji prelazi 20 tisuća kuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jedinstvenom okruženju LifeClass Termi u Sv. Martinu svake se godine održava festival koji proglašava atletski najspremnije pojedince u ovom dijelu Europe. Njegovi natjecatelji prolaze kroz isrcpni set sljedećih disciplina: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi, prevrtanje gume (tire flip), izdržaj sa 5kg u svakoj ruci, utrka na 400m i stress poligon. IHF formula napravljena je da bi vrednovala i objedinila sve discipline i na kraju dana i ove godine publici otkrila pobjednika Iron Heart Festivala koji kući odnosi pehar i bogatu nagradu za osvojeno mjesto. Spomenimo samo da ove godine ukupan fond nagrada na Iron Heart Festivalu prelazi 25 tisuća kuna!

Kroz narednih pet tjedana organizacijska ekipa Iron Heart Festivala i njegovi ambasadori otkrivat će sve pojedinosti vezane uz festival na socijalnim mrežama kroz niz video updatea. U sklopu toga obradit će se način izvođenja svih disciplina, najaviti točan nagradni fond cjelokupnog natjecanja, predstaviti ambasadori, itd.

Lista ambasadora je trenutačna i obuhvaća Kristijana Matkovića, Peru Tomasa, Marka Drčića i Gorana Karamarkovića. Ambasadori nose brojne pojaseve državnih prvaka u bodybuildingu, powerliftingu i ostalim atletskim disciplinama.

Sponzori ovogodišnjeg festivala su: LifeClass Terme Sveti Martin, Arka Kavana & Catering ||| Kavana Arka 2, Statoplast, Balić parketi, Vnuk doo - PVC i ALU stolarija, Caffe Bar Na Bregu, DIZ-CNC, CNC obrada Žalar, Elektro-delta d.o.o. i Onetius - online zajednica sa besplatnim powerlifting i bodybuilding lekcijama. Digitalni marketing za IHF vrši Andromeda agency.

Kompletan festival bit će vidljiv i na streamingu na YouTube kanalu s više od 20 tisuća pretplatnika i preko sedam milijuna pogleda kroz četiri objavljena motivacijska videa unutar Heart Required YouTube zajednice.

Sve potrebne informacije vezane uz festival te prijave za natjecatelje bit će dostupne na službenoj stranici festivala IronHeartFestival.com i službenoj Facebook objavi eventa.

Vidimo se i ove godine, 1. listopada, u Sv. Martinu u potrazi za atletski najspremnijim pojedincem!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider