Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Može biti opasno

HGSS izdao upozorenje: Ako idete na Snježnu kraljicu, držite se ovih uputa

Utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu može biti i vrlo opasna pa je za sve gledatelje bitno da se pridržavaju uputa HGSS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska gorska služba spašavanja izdala je sigurnosne smjernice za sve gledatelje koji će u srijedu i četvrtak 3. i 4. siječnja pohoditi Sljeme i utrku Svjetskog skijaškog kupa. Upute HGSS-a prenosimo u cijelosti.

• Po dolasku na Sljeme, slijedite označene puteve do mjesta za publiku. 

• Toplo se obucite, ponesite sa sobom nešto za iće i piće.

• Pazite da vam je baterija mobilnog telefona puna. U slučaju bilo kakvih problema, nazovite 112 ili obavijestite HGSS, čije će pozicije biti vidljivo označene.

• Podloga oko staze je tvrda i skliska pa budite jako pažljivi kod kretanja.

• Preko same staze će biti moguće prijeći na jednom označenom mjestu i to samo onda kad organizatori dozvole. Prelazak će osiguravati HGSS.

• Nakon utrke, povratak do transporta je istim označenim putevima.

Za vrijeme utrke na snazi će biti i posebna regulacija prometa, a Grad Zagreb je objavio i koje će ulice biti zatvorene za promet

Ženska slalomska utrka na rasporedu je u srijedu, 3. siječnja, s početkom prve vožnje u 13:00 i druge u 16:30 sati, dok je muška slalomska utrka na programu u četvrtak 4. siječnja i to sa startom prve vožnje u 12:45, a druge u 16:30 sati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider