Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kličko ga zbog toga i nazvao

Haye opet 'odrubio' glavu Vladimiru Kličku, ovaj put krošeom!

David Haye na tržište je lansirao iPhone-igricu "David Haye's Knockout".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pri svakom njezinu podizanju Britanac razornim desnim krošeom odrubljuje glavu Vladimiru Kličku.

Prije dvije se godine prgavi britanski boksač, danas 30-godišnjak, na jednoj najavnoj konferenciji za novinare uoči tada dogovorenog a kasnije otkazanog meča za objedinjavanje teškaške titule po WBA (svjetski prvak Haye), IBF, WBO i IBO (sve Kličko) verzijama, pojavio u majici s ilustracijom na kojoj je držao odrubljene glave obojice Klička, Vladimira i njegova starijeg brata Vitalija.

>> Kličko priznao da je opasan, a Haye poručio: 'Napravit ću od tih sestri mljeveno meso'

Iako je doživio javne osude zbog neukusa i neprilične poruke mladima, Haye i dalje ne žali zbog tog događaja:

''Vladimir me izazvao da ponovno odjenem tu majicu, no smislio sam nešto bolje: dao sam napraviti igricu za iPhone koja se zove "David Gaye's Knockout". Ona svakome omogućuje da braći Kličko otkine glavu. Nadam se da će mom protivniku biti drago kad bude čuo koliko je ljudi dodalo aplikaciju na svoj telefon'', rekao je Britanac dodavši:

''Žalim li danas zbog te majice? Dovraga, ne! I nikad neću. Bio je to jedan od najboljih poslovnih poteza koje sam napravio u karijeri. On je mojoj sportskoj karijeri donio enormnu korist.''

Najočekivaniji dvoboj u teškoj kategoriji u posljednjih nekoliko godina odigrat će se na drugog srpnja na HSV-ovu stadionu u Hamburgu, Imtech Areni.

Nastavi čitati

Nastavi čitati