Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Problem crne rupe

Gojun: Duvnjak nije u najboljem stanju, ali plakanja nema

Hrvatski rukometaši izborili su mjesto među osam najboljih na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2017 u Francuskoj, nakon što su u nedjelju sa 21-19 svladali Egipat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku je ulaskom u četvrtfinalu ostvarila primarni cilj i ponovila rezultat ostvaren prije dvije godine u Kataru. U osmini finala Svjetskog rukometnog prvenstva 2017 Hrvatska je pobijedila Egipat.

''Ušli smo dobro u utakmicu, čestitam dečkima. Sretni smo, ali treba ostati na zemlji jer nas čeka još jedna utakmica. Dižemo se, Domagoj nije u najboljem stanju, ali plakanja nema. Možda nam fali taj segment u napadu, ali obrana je bila dobra'', izjavio je Gojun nakon utakmice za RTL te otkrio što misli o crnim rupama:

''Crne rupe nas od početka turnira zezaju, ali bitno da smo izdržali'', poručio je.

U utorak (20.45 sati) u Montpellieru izabranici Željka Babića će protiv Španjolaca igrati za polufinale. U posljednje dvije utakmice, odigrane na europskim prvenstvima, Španjolci su slavili, dok je na SP-u 2013. Hrvatska bila bolja. U posljednjem dvoboju, prije godinu dana u polufinalu EP-a u Poljskoj, Španjolci su bili bolji sa 33-29.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider