Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Gobac: Mene nitko nije tjerao, mislite da bih ja otišao?

Nastavlja se verbalni rat između alfe i omege hrvatskog rukometa, Zorana Gobca, te legendarnog kapetana reprezentacije, Pere Metličića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana se u rukometu najviše priča o slučaju Metličić. Igrač Ciudad Reala i dugogodišnji kapetan hrvatske rukometne reprezentacije jasno se izjasnio oko odlaska na Europsko prvenstvo. Njegova želja je da želi pomoći, ali samo ako ga Hrvatska treba. Ne treba previše spominjati koliko je važna prisutnost Metličića za ostale igrače, a ove sezone igra u odličnoj formi.

Dušebajev je nametnuo svoj autoritet koji vrijedi i za predsjednika

- Petar Metličić
No, došlo je do verbalnog sukoba na relaciji MetličićGobac. Prvi čovjek hrvatskog rukometa odlučio je pojasniti situaciju kako se ne bi stvorila previše negativna klima prije početka priprema za EP.

'Mene nitko nije tjerao, zar mislite da bih ja otišao? Zajedno s predsjednikom Sandijem Šolom već sam izašao iz svlačionice kad je Metličić počeo vikati', rekao je Zoran Gobac za Sportske novosti i nastavio:

>> Gobac: Istina je, Metličić me istjerao iz svlačionice!

'Čulo se kako je vikao Červaru 'da ne ulaze ovi od gore'. Neki su u Splitu lupali vratima, poput Balića. No, ne treba govoriti o nikakvom tjeranju. Ne znam bi li Pero otjerao predsjednika Ciudad Reala iz svlačionice?'

Nije dugo trebalo čekati na reakciju suprotne strane. Međutim, kapetan reprezentacije se nije htio vraćati na Svjetsko prvenstvo u Zagrebu, a kaže kako Gobca u istupu nije ni spomenuo.

'Neke stvari nisu za javnost. To su teme o kojima ne ovisi hrvatski rukomet', jasan je bio Petar Metličić. 'Što se tiče, pak, ulaska Diaza u svlačionicu Ciudada, Dušebajev je nametnuo svoj autoritet koji vrijedi i za predsjednika', zaključio je hrvatski reprezentativac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider