Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Igra se u Makarskoj

Novo Vrijeme remiziralo, a Puležani izgubili: Sutra se nastavlja borba za Ligu prvaka

Novo Vrijeme i Pula bore se za prolaz među šesnaest najboljih u futsal Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Novo Vrijeme i kazahstanski Ayat odigrali su 2-2 u susretu 1. kola skupine B glavne runde kvalifikacija za futsalsku Ligu prvaka.

Dva puta je Ayat vodio, no domaćin turnira se dva puta vraćao i na kraju osvojio jedan bod premda je prema prikazanom trebao uzeti sva tri.

U prvom dijelu nije bilo pogodaka premda je Novo Vrijeme dominiralo i uputilo puno veći broj udaraca prema suparničkim vratima. No, nesavladiv je bio vratar Ayata Leonardo Gomes.

Golovi su počeli padati u posljednjih trinaest minuta susreta. Prvo je Rindin doveo Ayat u vodstvo u 27. minuti, nakon čega je opet stisnuo hrvatski prvak i napokon, u 30. minuti, postigao pogodak. Strijelac je bio Toni Jelavić.

No, nije dugo vremena stajalo 1-1 već je u 32. minuti Leandro pogotkom vratio u rezultatsku prednost kazahstansku momčad. U 36. minuti novo izjednačenje, Valjulin je pogodio vlastitu mrežu, a iako je Novo Vrijeme imalo veći broj prilika do kraja završilo je ipak bez pobjednika.

U prvom ogledu 1. kola ove skupine Sporting, jedna od najboljih europskih momčadi, pobijedila je Futsal Pulu 5-3.

U četvrtak, u 2. kolu, od 18 sati igraju Ayat i Sporting, dok u 20.30 sati počinje hrvatski derbi Novog Vremena i Futsal Pule. Prolaz među najboljih 16 momčadi Lige prvaka izborit će tri najbolje momčadi ove skupine.

Liga prvaka, skupina B (1. kolo):

Futsal Pula - Sporting 3-5

Novo Vrijeme - Ayat 2-2

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider