Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki obračun na startu

Francuzi puni samopouzdanja čekaju Hrvatsku, Karabatić poručuje: "Bit će jako vruće"

Nikola Karabatić predvodit će Francuze protiv Hrvatske na startu drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj.

Nikola Karabatić i Francuzi (Foto: Afp)

Iako je u drugom kolu skupine A kiksala protiv Švicarske, reprezentacija Francuske u konačnici je ispala veliki dobitnik uoči početka drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva.

U izravnom obračunu za prijenos bodova Francuzi su sredili domaćine Eura Nijemce i s dva boda doputovali u velebnu Lanxess Arenu u Kölnu.

"Znali smo im odgovoriti i na borbenoj razini, ne samo na taktičkoj. Dobro smo se pripremili za utakmicu, nismo se bojali niti smo gubili živce kad smo loše krenuli u utakmicu. Nismo bili savršeni, ali to je zato što smo još uvijek neuigrani, ovoj reprezentaciji to je zasad najveći problem", izjavio je Nikola Karabatić.

Luis Frade i Sander Sagosen Iznenađenje na startu drugog kruga: Kraj snova o polufinalu za jednog od favorita Eura! divider

Istinski rukometni velikan u predvečerje 40. rođendana još uvijek ima motiva za bavljenje ovim sportom na vrhunskoj razini.

"Biti u mogućnosti pobjeđivati u ovako velikoj utakmici, to je uvijek jako lijepo iako znamo da prave stvari tek slijede."

Te prave stvari u francuskom slučaju znače veliki okršaj s Hrvatskom ovog četvrtka u Lanxess Areni.

"Naravno da će bit jako teško, vidjeli smo da Hrvatska ima puno navijača, bit će vruće. Ali, na Euru nema lakih utakmica, bit će borbe. Imamo četiri utakmice pred sobom i nadamo se ulasku u polufinale", poručio je Karabatić.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider