Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
BIVŠI PRVAK

Tata je poznat, a ona velika nada: Prepoznajete li čija bi ovo mogla biti kći?

Mya Lynn Lesnar talentirana je kći američke sportske legende, a u žiži zbivanja našla se nakon sjajnog rezultata u bacanju kugle.

Mya Lynn Lesnar (Foto: X)

21-godišnja Mya Lynn Lesnar talentirana je atletičarka Sveučilišta Colorado State specijalizirana za atletske discipline.

No ipak je poznatija po tome što je kći jedne od najvećih američkih sportskih zvijezda Brocka Lesnara.

Sjajna u bacanju kugle

Kečerska ikona i bivši UFC-ov prvak teške kategorije vrlo je ponosan na Myjine rezultate, iako nije otišla u njegovu smjeru, odnosno prema hrvanju. Pronašla se u atletici i to zasad izgleda jako dobro.

Mya je ovog tjedna ipak u javnosti završila zbog svog rezultata. Naime, bacila je kuglu 18,5 metara, što je novi rekord Colorado Statea, sveučilišta koje pohađa i za koje nastupa. Ujedno najboljih U-21 rezultat ove godine u svijetu, prema dostupnim podacima.

Hoće li ipak odabrati očev put?

Najvažnije je da jabuka ne pada daleko od stabla, što se najbolje vidi po Myji. Ne samo po rezultatu nego i po tome što je njegova slika i prilika, iako su neki vjerojatno na prvu pomislili da se radi o nekome u rodu s Erlingom Haalandom. No ne treba vam dugo da vidite kako je ona Lesnar od glave do pete.

Hoće li se s vremenom prebaciti na sportove u kojima je njezin otac izgradio ime, saznat ćemo kad to vrijeme dođe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider