Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

FOTO: Hokejaš mu prerezao vrat, sudac se bori za život!

Nove slike ozbiljne ozljede u hokeju stižu nam iz Kanade…

Prestravljeni gledatelji u Kanadi još su jednom imali prilike vidjeti stravične scene nakon jedne hokejaške tučnjave. Nisu to tučnjave kao kod nas koje traju kratko, a suci nemaju milosti ni strpljenja čekati da se hokejaši pomlate. No, u Sjevernoj Americi takve stvari su dopuštane, no ovog je puta umalo život izgubio – sudac.

25-godišnji Kevin Brown bori se za život u bolnici u gradu London u Kanadi nakon što mu je hokejaš slučajno kljizaljkom prerezao vrat. Dogodilo se to na utakmici juniorske lige između Woodstock Renegadesa i New Hamburg Firebirdsa.

'Incidenti poput ovih daju nam pravo da se zapitamo što nam trebaju te hokejaške tučnjave', rekao je šef liječničke službe um Londonu Graham Pollett.

'Vidio sam kako klizaljka ide prema vratu Browna i on se odmah primio. Vidio sam da krvari i rekao hokejašima da prestanu s tučnjavom', ispričao je kolega Bruce Byers koji se nalazio kraj nesretnog Browna.

Gledatelji su nakon ovog stravičnog događaja pričali kako je sudac sam krenuo prema klupi držeći se za vrat iz kojeg je šikljala krv. Ipak, nije stigao do klupe već je pao u nesvijest.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider