Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Već drugi pomak termina

Dosta čudna odgoda: Final Four rukometne Lige prvaka između Božića i Nove godine!

Završni Final Four prvotno se trebao igrati 30. i 31. svibnja. Međutim, u svjetlu globalne zdravstvene krize, prebačen je na 22. i 23. kolovoza, a sada je dobio i treći termin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završni turnir rukometne Lige prvaka održat će se 28. i 29. prosinca u Kölnu, objavila je Europska rukometna federacija (EHF).

Završni Final Four prvotno se trebao igrati 30. i 31. svibnja. Međutim, u svjetlu globalne zdravstvene krize, prebačen je na 22. i 23. kolovoza, a sada je dobio i treći termin, kraj ove godine.

"Razgovarajući s predstavnici klubova na koordinacijskom sastanku zaključili smo kako postoji zajednička volja da se Final Four organizira ove godine", kazao je predsjednik EHF-a Michael Wiederer.

Na sastanku 24. travnja Izvršni odbor EHF-a odlučit će o tome kako će se završiti europska rukometna sezona, prije svega kako će se odraditi Put za Köln.

U osmini finala igrat će Dinamo Bukurešt - Paris Saint-Germain, Wisla Plock - Telekom Veszprem, Vardar - MOL-Pick Szeged, Celje Pivovarna Laško - PGE Vive Kielce, Porto Sofarma - Aalborg, te Flensburg-Handewitt - Montpellier Handball, dok su Barcelona i Kiel izborili direktan plasman u četvrtfinale.

Odluka o tome hoće li se mijenjati i termini završnih turnira Lige prvakinja i Kupa EHF bit će poznata naknadno.

Završni turnir Lige prvakinja trebao bi se održati 5. i 6. rujna u Budimpešti, a Kupa EHF u Berlinu 29. i 30. kolovoza.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider