Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
euro u rukometu

Evo što vam treba ako idete u Budimpeštu navijati za Hrvatsku: Pazite, Mađari su jako strogi

Ulaznice za drugi krug Eura su u prodaji. Čeka nas čak i Danska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija jučer se plasirala u drugi krug Europskog prvenstva 2022. Izabranici Hrvoja Horvata prošli su skupinu zajedno s Francuskom, a nakon utakmica u Szegedu idu u glavni grad Mađarske – Budimpeštu.

Rukometaši će u Budimpešti odigrati najmanje četiri utakmice, a postoji mogućnost i prolaska u samu završnicu, pa se može maksimalno igrati šest utakmica. Dvoboji za prolaz u polufinale igraju se u MVM Dome dvorani od 20 tisuća kapaciteta.

gol expired Ovdje će Hrvatska igrati drugi krug Eura: Jeste li vidjeli ljepšu dvoranu? Ima kapacitet 20 tisuća divider

Nova čudesna arena u Budimpešti otvorena je u prosincu prošle godine i jedna je od najljepših u Europi. Izgrađena je u manje od dvije godine, a može ugostiti sve dvoranske sportove.

S kim igramo?

Hrvatska već u četvrtak 20. siječnja igra protiv Crne Gore, a u subotu nas čeka sudar s Dancima. Večeras ćemo saznati tko nam dolazi iz skupine B, a te se utakmice igraju 24. i 26. siječnja.

Planirate na put? Ovo morate znati

Prije polaska u Budimpeštu svakako prije kupite ulaznice na internetu. Link je OVDJE.

Već sada je sve manje ulaznica za utakmicu s Dancima, vikend je i svi žele na rukomet, a posebno će Mađari okupirati dvoranu ako prođu skupinu. To znači automatski manje ulaznica za Hrvate.

Ljestvica skupine I Rukomet Euro 2022: REZULTATI svih utakmica Europskog prvenstva divider

U Budimpeštu je lako doći iz Hrvatske, a blizu su i ostale države u kojima ima puno Hrvata, poput Austrije i Njemačke, pa se protiv Danske u subotu očekuje velika invazija Hrvata, ne bi začudilo da vidimo 10-ak tisuća Hrvata u subotu na tribinama.

Što vam treba za ući u dvoranu?

Mađari su jako strogi s pravilima, oprezni su što se tiče koronavirusa, pa za ulazak na utakmicu morate priložiti potvrdu o cijepljenju, PCR test ili potvrdu da ste imali koronavirus u posljednjih šest mjeseci. Sve se pregledava i gotovo se nemoguće švercati bez bilo kakve potvrde.

Koliko koštaju ulaznice?

Najjeftinija opcija je ona za 200 kuna za pojedinačnu ulaznicu, no ona vrijedi za sve tri utakmice koje se igraju tog dana. Naravno, to su ona najlošija mjesta.

Ako želite biti u donjem prstenu dvorane, onda morate izdvojiti 500 kuna. Postoje i obiteljski popusti za četiri ulaznice, pa je pojedinačno jeftinije, a sve možete provjeriti na EHF-ovim stranicama za ulaznice. Samo treba pretvoriti forinte u kune ili eure.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider