Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sve dalje od 2. kruga

EP rukometašica: Novi poraz Hrvatske

U susretu 2. kola C skupine Europskog prvenstva u Francuskoj, hrvatske rukometašice izgubile su od Mađarske 18-24 (9-12) upisavši i drugi poraz nakon kojeg su sve dalje od plasmana u dugi krug natjecanja.

Hrvatska - Mađarska (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što su EP otvorile porazom od Španjolske s 18-25, odabranice izbornika Nenada Šoštarića doživjele su poraz i od Mađarske.

Mađarice su bile najizgledniji kandidat u skupini kojemu možemo otkinuti bodove, ali nažalost naše djevojke nisu uspjele.

Mađarska je povela 4-1, te 7-2. Hrvatska je u 20. minuti igre uspjela smanjiti na dva gola zaostatka (6-8), no Mađarice su serijom 3-0 pobjegle na +5 (11-6). Do poluvremena su hrvatske rukometašice uspjela smanjiti na tri gola minusa (10-13).

Mađarice su bolje otvorile i nastavak susreta. Zabile su prva tri gola za velikih 16-10. U 43. minuti imale su sedam golova prednosti (19-12), a minutu kasnije i +8 (20-12). Na koncu susret je završio pobjedom mađarske vrste 24-18.

U posljednjem susretu u skupini Hrvatska će za dva dana igrati protiv Nizozemske koja je u prvom kolu pobijedila Mađarsku s tri gola razlike.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider