Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
zabio 10 komada

PPD Zagreb upisao novi poraz, uništio ih igrač kojeg je novi izbornik Horvat izostavio s popisa

PPD Zagreb izgubio je i osmu utakmicu u Ligi prvaka, a trećinu golova postigao je igrač kojeg je novi izbornik Hrvatske izostavio s popisa reprezentativaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD-a Zagreb upisali su još jedan poraz u EHF Ligi prvaka, bolje od njih u utorak je u zaostaloj utakmici 10. kola na svom terenu bilo sa 29:28 (14:12) Celje PL.

Već u prvom poluvremenu Celje dolazi u prednost, odvaja se na dva razlike u 19. minuti (8:6). Zagrebaši su im se približili na gol razlike kod 11:10 šest minuta kasnije, no onda su Slovenci opet povećali prednost.

U drugom poluvremenu Celje je imalo prednost i od pet golova (22:17, 23:18), no onda PPD polako stiže razliku i u 47. minuti susreta dolazi na dva razlike (25:23), a u 53. minuti i do izjednačenja nakon pogotka Luke Lovre Klarice (28:28). Međutim, PPD zadnje dvije minute igra s igračem manje i prima gol koji Celjanima donosi pobjedu.

U redovima PPD-a najbolji je bio Matej Hrstić, koji je upisao šest pogodaka, a po četiri su dodali Klarica, Matanović, Vistorop Filip i Burić Senjamin.

Najbolji strijelac kod pobjedničke momčadi bio je Josip Šarac s 10 pogodaka, dok je Tilen Kodrin dodao pet.

Šarca je novi izbornik rukometne reprezentacije Horvat izostavio s popisa igrača koji će u Francuskoj na kvalifikacijskom turniru pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama...

PPD Zagreb zadnji je na ljestvici u skupini B bez bodova, a sljedeća utakmica EHF Lige prvaka je na rasporedu u četvrtak 11. veljače, kada PPD dočekuje prvoplasiranu Barcu. Samo tri dana kasnije opet kod kuće igra protiv Nantesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider