Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novo partnerstvo

Dva partnera, jedna misija: Einhell pokreće partnerstvo s Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team spektakularnom gerilskom akcijom

Landau a.d Isar, 1. ožujka 2023. – To je najveća gerilska kampanja koju je Einhell Germany AG ikada proveo u gotovo 60 godina povijesti tvrtke: posebno razvijena animacija projicirana je na pročelja zgrada na 3 različita kontinenta – u Barceloni, Londonu, Melbournu i Montrealu – u isto vrijeme. Razlog? Novo partnerstvo između Einhell Germany AG i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Prije početka sezone Formule 1 u Bahreinu 5. ožujka, inovativni proizvođač DIY i vrtnog alata iz Njemačke postao je svjetski poznat kao "Službeni stručnjak za alate" Mercedes Teama. Gerilska akcija cilj naglasiti svoju potporu trkaćem timu, dok u isto vrijeme potakne obožavatelje da željno očekuju ono što izgleda kao obećavajuća uzbudljiva i uspješna sezona

PR (Foto: PR)

Globalna marketinška kampanja s Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

“Partnerstvo spaja dva brenda koji predstavljaju tehnološku stručnost. Naš uspjeh proizlazi posebno iz našeg timskog duha, naše dinamike i jasnog, odvažnog cilja na umu. Zbog toga je partnerstvo s Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team za nas sljedeći strateški korak prema našem cilju da postanemo međunarodni tržišni i tehnološki lider u baterijskim alatima za dom i vrt,” objašnjava Andreas Kroiss, izvršni direktor Einhell Germany AG .

Kako bi obilježio prvu utrku u sezoni partnerstva, Einhell je ostavio pravi utisak svojom gerilskom akcijom, u kojoj je animacija u trajanju od nekoliko minuta emitirana na zgrade u onome što je poznato kao projekcijsko mapiranje. Ono što je bilo jedinstveno u vezi s tim je to što se kampanja provodila istovremeno na tri kontinenta, uključujući četiri grada. Što se tiče sadržaja, uspostavlja poveznicu na početku sezone između Einhella, Mercedes AMG PETRONAS F1 Team i 23 trkaće staze sezone utrka Formule 1 u 2023. Videozapis se prilagođava određenoj zgradi koja se koristi kao pozadina, a specijalizirana tehnologija projektora omogućuje izuzetno brzu prilagodbu kako bi se video mogao pokre-nuti. Einhell Power X-Change alati također su pomogli da se osigura savršena isporuka kampanje.

Richard Sanders, glavni komercijalni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team: “Vrlo sam impresioniran time koliko kreativno se Einhell uključuje u ovo partnerstvo. Kam-panja naglašava njihove ambicije i profesionalizam, i mentalitet postavljanja izazovnih ciljeva savršeno nam odgovara.”

PR PR (Foto: PR)

Baterije u pohodu

Kao vodeći proizvođač najsuvremenijih alata i vrtne opreme, Einhell Germany AG može se osvrnuti na godine gotovo neusporedivog uspjeha. Stručnjak za bežične uređaje o-duševljava DIY kupce diljem svijeta svojom inovativnom baterijskom platformom Power X-Change. Uz više od 40 podružnica, Einhell Germany AG postao je globalni igrač s aktivnom prisutnošću u više od 90 zemalja. Power X-Change platforma je simbol Einhellova uspjeha i pozicionira tvrtku kao vodeći brend u sektoru bežičnih alata. Einhell je bila prva tvrtka koja je razvila, s Power X-Change-om, sveobuhvatnu i jasno strukturira-nu baterijsku platformu koja se neprestano širi.

Marketing kao pokretač uspjeha

Partnerstvo s nogometnim klubom FC Bayern München kao "Službenim stručnjakom za dom i vrt", koje postoji od 2021., svakako je bilo jedan od ključnih čimbenika uspjeha tvrtke, s Oliverom Kahnom, izvršnim direktorom FC Bayern Münchena, koji je brend ambasador za Einhell. “ Naše partnerstvo s FC Bayernom i Oliverom Kahnom kao ambasado-rom brenda već daje značajne rezultate u razvoju našeg brenda. Sada punim gasom ula-zimo u Formulu 1. Naš ulazak u samu elitu sporta naglašava našu međunarodnu težnju da budemo vodeći dobavljač bežične tehnologije u sektoru DIY i vrtu. Imamo sjajne pla-nove za budućnost i provodimo našu strategiju korak po korak, ” kaže izvršni direktor An-dreas Kroiss.

Bežična izvrsnost čak i u boksovima trkaćeg tima Formule 1

Power X-Change baterijska platforma iz Einhella sada pokriva preko 250 alata za dom i vrt. Kako sezona Formule 1 počinje u Bahreinu, Einhell alati također će se naći u boksovima trkaćeg tima. “ Tim je oduševljen asortimanom naših bežičnih alata i više nego zadovoljan snagom i izdržljivošću naših proizvoda, ” izvještava Andreas Kroiss.
Toto Wolff također smatra da je to uvjerljivo partnerstvo: “ Oduševljeni smo partnerstvom s Einhellom. Oni dosljedno postavljaju nove standarde u svojoj industriji stalnim razvo-jem svoje tehnologije. Korištenjem Einhell alata i opreme na baterije, koristimo prednosti najnovije tehnologije za maksimalnu učinkovitost. ”

Sam Toto Wolff također će igrati ulogu ambasadora brenda u budućim komunikacijama Einhella, uključujući TV kampanju koja će se emitirati u internacionalno od svibnja 2023.

Kao vidljivi simbol partnerstva, Einhell logo će se nalaziti na trkaćem bolidu i odjeći vozača Mercedes tima od početka sezone Formule 1 u Bahreinu.

O Einhell Germany AG

Einhell je vodeći proizvođač najsuvremenijih alata i opreme za kuću i vrt. Iz svog sjedišta u Landau/Isaru (Bavarska), međunarodno uspješna tvrtka kontinuirano je širila svoju inovativnu platformu punjivih baterija Power X-Change i sada je tržišni lider u području bežičnih alata i vrtne opreme. Einhell je godinama postavljao nove standarde u pogledu izdržljivosti, performansi i sigurnosti. Einhell kupci cijene slobodu bežičnog rada za sve svoje DIY projekte, kao i izvrsnu vrijednost za novac koju Einhell proizvodi predstavljaju i prvoklasnu korisničku uslugu koju tvrtka nudi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider