Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gotovo do kraja godine

Janica pokreće promjene: Nacrt zakona o športu

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ) Janica Kostelić imenovala je u ponedjeljak Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ) Janica Kostelić imenovala je u ponedjeljak Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu, koja će u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport do kraja ove godine izraditi Nacrt Zakona o športu.

Voditelj Radne skupine je doc. dr. sc. Vanja Smokvina (Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci), a članovi su Petar Ceronja, dipl. iur. (Odvjetničko društvo Buterin-Posavec), Josipa Klišanin, dipl. iur. (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava), Mirela Zagorac, struč. spec. oec. (Ministarstvo financija), Biserka Vrbek, dipl. iur. (Hrvatski olimpijski odbor), Samir Barač, spec. struč. oec. (Riječki sportski savez), Gordan Kožulj, dipl. ing. MBA (Deloitte), Tomislav Kasalo, dipl. iur. (odvjetnik), Klaudia Miloš Lončar, dipl. iur. (Središnji državni ured za šport), Nataša Muždalo, prof. (Središnji državni ured za šport), Ivana Klanac, dipl. iur. (Ministarstvo znanosti i obrazovanja) i dr. sc. Martina Jeričević (Središnji državni ured za šport).

"Radna skupina će kroz različite oblike savjetovanja tijekom izrade Nacrta surađivati sa zainteresiranim dionicima sustava športa i razmotriti sve prijedloge, a svi dokumenti koji su već izrađeni bit će analizirani i korišteni sukladno potrebi iznalaženja najboljih rješenja za cjelokupni sustav športa", stoji u obavijesti o imenovanju Radne skupine koja je objavljena na mrežnim stranicama SDUŠ-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider