Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Skandal sjajne diskašice

Sandra grcala u suzama: Vratit ću se jača nego ikad!

U prostorijama Hrvatskog atletskog saveza održala se presica vezana uz doping Sandre Perković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska bacačica diska proživljava jedne od najtežih trenutaka karijere, a danas je konačno progovorila o svemu...

"Žao mi je što smo se sastali pod ovakvim okolnostima. Nikad nisam očekivala da će se moje ime vezati uz doping. Ja sam strogo protiv dopinga i vratit ću se jača nego ranije. Nadam se kako ću bacati na Olimpijskim igrama", rekla je Sandra Perković koja je odmah briznula u suze.

"Nastavit ću trenirati normalno. Nisam ljuta, jednostavno nisam imala sreće. U budućnosti ću biti puno pažljivija. Ako mi se to imalo bilo kada dogoditi, onda je dobro da se dogodilo sada kada sam na početku karijere pa se imam vremena vratiti. Čitav život sam protiv dopinga i dalje ću biti protiv dopinga. Ne bavim se dopingom i ne znam što treba uzeti da bi se bacalo dalje. Svojom snagom i radom ću postići još bolje rezultate", rekla je hrvatska najbolja bacačica.

>> Znate li koji su još poznati sportaši 'pali' zbog istog dopinga kao i Sandra?

>> Sandri prijeti dvogodišnja suspenzija, možda se izvuče samo s opomenom?

>> Kakav šok: Sandra Perković dopingirana, prijeti joj suspenzija!

Na tiskovnoj konferenciji podršku Sandri su dali  Luciano Sušanj te Siniša Ergotić, predsjednik i direktor Hrvatskog atletskog saveza.

"Sve atletske institucije razmišljaju da kazna treba biti do maksimalno šest mjeseci jer se ne radi o nekom ozbiljnom preparatu. Bila bi nemjerljiva šteta da Sandra zbog ovog slučaja propusti Olimpijske igre u Londonu. Uvjeren sam da će se Sandra vratiti na najbolji mogući način. Svi djelatnici Hrvatskog atletskog saveza stoji iza Sandre, a podršku je dao i Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora", rekao je Ergitić.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati